Redmond Multifunktsionaalne toiduvalmistaja, vene

Product image of Redmond RMC-M92S
  • Product image of Redmond RMC-M92S 1

Pildid on illustratiivsed. Nendel kujutatud toode võib erineda pakutavast või sisaldada tootekomplekti mittekuuluvaid osiseid.

VendorRedmond
Product codeRMC-M92S
Price€170.90
Price (excl. VAT)€140.08
Delivery2-4 workdays
Quantity5+ pcs
TransportFREE IN ESTONIA!
Inbank
Telia
ESTO

Inbank financing calculator

NB! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

Telia financing calculator

NB! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

ESTO financing calculator

NB! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

Ships quicker

Nutikas multikeetja REDMOND SkyCooker RMC-M92S on uus suurepärase disainiga tippmudel, mida saab tänu uuenduslikule Ready for Sky REDMOND tehnoloogiale juhtida ka nutitelefonist või tahvelarvutist. Multikeetjal on 17 automaatset programmi, 3D-soojendustehnoloogia ja funktsioonid toiduainete steriliseerimiseks ja pastöriseerimiseks, beebitoidu ja koduste segude jaoks.

Nutikat multikeetjat SkyCooker saab tänu nutitelefoni rakendusele Ready for Sky REDMOND juhtida kõikjalt maailmast. Rakenduses saab arvutada toodete või roogade kalorisisaldust, käivitada või peatada programme, salvestada ja luua retsepte, muuta aega ja temperatuuri toiduvalmistamise ajal, kontrollida funktsioone ja soojenduse ajaviidet kodunt eemal viibides.

Nutikal multikeetjal on ainulaadne juhtimistarkvara, mis on loodud roogade valmistamiseks originaalsete retseptide järgi. МУЛЬТИПОВАР (MULTIKOKK) programmis saab määrata aja ja temperatuuri käsitsi. Sedasi saad luua ka kõige muljetavaldavamad kulinaarsed meistriteosed. Selgeks saab ka populaarne sous-vide küpsetamine – toidu valmistamine vaakumis!

МУЛЬТИПОВАР võimaldab toidu valmistamiseks kasutada ka sous-vide tehnikat (prantsuse keeles sous-vide, «vaakumis»). Tooteid küpsetatakse mitu tundi madalal temperatuuril ja ilma hapniku juurdepääsuta. Tänu õrnale töötlusele madalal temperatuuril säilitavad juurviljad, liha, kala ja linnuliha loomuliku tekstuuri ja suurema hulga toitaineid ning vitamiine. Tulemus on ka maksimaalselt mahlane! Vaakumis küpsetamiseks tuleb tooted asetada spetsiaalsetesse õhukindlatesse kottidesse mis suletakse vaakumsulguriga.

Send link to friend