Tarvik Thrustmaster Ferrari GTE F458

Thrustmaster tootepilt
  • Thrustmaster tootepilt 1

Pildid on illustratiivsed. Nendel kujutatud toode võib erineda pakutavast või sisaldada tootekomplekti mittekuuluvaid osiseid.

TootjaThrustmaster
Hind165,60 €
Hind (km-ta)135,74 €
Tarneaeg2-4 tp
Kogus 5+  tk
TransportTASUTA ÜLE EESTI!
ESTO
Telia
LHV

ESTO järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

Telia järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

LHV järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

Thrustmaster GTE Ferrari 458 Challenge Edition wheel add-on on täiuslik valik simulaatorvõidusõidu entusiastidele, kes soovivad autentset võidusõidukogemust. See on mõeldud töötamiseks Thrustmasteri võidusõiduroolialustega, sellel on realistlik 11-tolline läbimõõt ja tekstuuriga kummist käepide, mis tagab maksimaalse mugavuse ja täpsuse juhtimisel. Roolil on kaks metallist käiguvahetuskangit ja kuus kergesti ligipääsetavat nuppu, mis muudavad auto juhtimise rooli peal lihtsaks.


GTE Ferrari 458 Challenge Edition wheel add-on on valmistatud vastupidavatest materjalidest, sellel on tugevad harjatud metallist keskmised kodarad ja süsinikkiust tekstuuriga viimistlus. Rool on täielikult eemaldatav, mis muudab selle hoiustamise ja transportimise lihtsaks, kui seda ei kasutata. Lisaks on rool ühilduv Thrustmasteri T3PA ja T3PA-PRO pedaalidega, mis võimaldab teil luua täiusliku võidusõiduseadistuse igale võidusõidumängule.


Realistliku disaini ja kõrge kvaliteediga ehitusega on Thrustmaster GTE Ferrari 458 Challenge Edition wheel add-on täiuslik lisa igale simulaatorvõidusõidu komplektile. Võid olla hobimängija või tõsine võidusõidu entusiast, see lisaseade pakub Sulle kindlasti autentset ja kaasahaaravat võidusõidukogemust, mis on teistmoodi kui ükski teine.

Seadme tüüp:
Steering wheel
Toetatud mänguplatvormid:
PC, Playstation 3
Gaming control function buttons:
D-pad
Klahvide arv:
6
Sidetehnoloogia:
Wired
Seadme liides:
USB 2.0
Product colour:
must
Kaal:
1.2 kg
Harmonized System (HS) code:
95049080
© Icecat.biz

Saada toode sõbrale