Xiaomi Multi-function Flashlight 1000lm

Xiaomi BHR7004GL tootepilt
  • Xiaomi BHR7004GL tootepilt 1

Pildid on illustratiivsed. Nendel kujutatud toode võib erineda pakutavast või sisaldada tootekomplekti mittekuuluvaid osiseid.

TootjaXiaomi
TootekoodBHR7004GL
Hind54,60 €
Hind (km-ta)44,75 €
Tarneaeg2-4 tp
Kogus 3  tk
TransportTASUTA ÜLE EESTI!
ESTO
Telia
LHV

ESTO järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

Telia järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

LHV järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

1000 lm tugev valgustus, 240 m kaugus
Xiaomi Multi-Function Flashlight on võimas taskulamp, mille valgustusvõimsus on 1000 luumenit ning see suudab valgustada kuni 240 meetri kaugusele. See on ideaalne valik inimestele, kes otsivad tugevat ja kvaliteetset valgustust erinevates olukordades, näiteks matkates või öisel jalutuskäigul. Taskulamp on lihtne ja mugav kasutada ning sobib suurepäraselt igapäevaseks kasutamiseks.

SOS ja vilkuv valgustus
Taskulamp pakub ka mitmeid valgustusrežiime, sealhulgas vilkuv, SOS ja hoiatusrežiim. See võimaldab kasutajatel kiiresti ja lihtsalt valgustust vastavalt vajadusele muuta ning sobib suurepäraselt erinevate olukordade jaoks, nagu näiteks hädaolukorrad või tööohutus.

Magnetiline kinnitus
Magnetilise kinnitusega saab taskulampi hõlpsasti paigaldada ja eemaldada erinevatest pindadest. Lisaks on taskulamp pööratav, et reguleerida valgustusnurka vastavalt vajadusele, mis muudab selle mugavaks ja praktiliseks kasutamiseks erinevates olukordades.

Turvavöö lõikur
Xiaomi taskulamp on varustatud turvavöö lõikuriga, mis võimaldab hõlpsalt ja kiirelt lõigata läbi turvavöö hädaolukorras, näiteks autoõnnetuse korral. See funktsioon muudab selle taskulambi kasulikuks lisavarustuseks autosõitjate jaoks.

Aknaklaasi purustaja
Taskulamp on varustatud ka väljaviivat tüüpi aknaklaasi purustajaga, mis võimaldab hõlpsasti aknaklaasi hädaolukorras purustada. See funktsioon muudab selle taskulambi kasulikuks lisavarustuseks autosõitjatele, kui nad peaksid autost kiiresti väljapääsu leidma.

Suur ja kauakestev aku
Suure mahutavusega (3100mAh) liitium-ioon aku tagab kuni 90-tunnise ultra-pika aku kasutusea. See võimaldab kasutajatel pikka aega kasutada taskulampi ühe laadimisega ning muudab selle suurepäraseks valikuks välitingimustes või pikemateks matkadeks.

Saada toode sõbrale