Kott Nintendo Travel Mario

Nintendo tootepilt
  • Nintendo tootepilt 1
  • Nintendo tootepilt 2
  • Nintendo tootepilt 3

Pildid on illustratiivsed. Nendel kujutatud toode võib erineda pakutavast või sisaldada tootekomplekti mittekuuluvaid osiseid.

TootjaNintendo
Hind25,90 €
Hind (km-ta)21,23 €
Tarneaeg2-4 tp
Kogus 2  tk
TransportTASUTA ÜLE EESTI!
ESTO
Telia
LHV

ESTO järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

Telia järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

LHV järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

Stiilne ja praktiline disain
Nintendo Switch Game Traveler Deluxe Super Mario reisikott on loodud Nintendo Switchi stiilseks ja praktiliseks kaasaskandmiseks. Kott on kaunistatud Super Mario disainiga, mis toob mängurõõmu igale Nintendo fännile.


Ekraani kaitse ja lisaruum

Polsterdatud kate kaitseb teie Nintendo Switchi ekraani ja pakub lisaruumi Joy-Con rihmadele, mängukaartidele ja Micro SD kaartidele. See tagab, et kõik Sinu olulised tarvikud on alati käepärast ja kaitstud.


Reguleeritav ekraanialus

Kott sisaldab reguleeritavat ekraanialust, mis võimaldab Sinul oma Nintendo Switchi mugavalt seadistada ja mängida, olenemata sellest, kus oled.


Kõva välimine kiht

Nintendo Switch Game Traveler Deluxe Super Mario reisikoti kõva välimine kiht kaitseb Sinu Nintendo Switchi, tagades, et see jääb turvaliselt ja kaitstuks ka teel olles.


Mängukaartide ja Micro SD kaartide hoidikud

Kott sisaldab kahte punast läbipaistvat mängukaardi hoidikut, mis mahutavad neli Nintendo Switchi mängukaarti (kokku ruumi 8 mängukaardile), ja kahte punast läbipaistvat Micro SD kaardi hoidikut, mis mahutavad kaks Micro SD kaarti (kokku ruumi 4 Micro SD kaardile). Micro SD kaardi hoidikud sobivad täpselt mängukaardi hoidiku ühte sektsiooni, tagades, et kõik Sinu kaardid on korralikult organiseeritud ja kergesti kättesaadavad.

Saada toode sõbrale