Aqara Smart ceiling lamp T1M

Aqara CL-L02D tootepilt
  • Aqara CL-L02D tootepilt 1

Pildid on illustratiivsed. Nendel kujutatud toode võib erineda pakutavast või sisaldada tootekomplekti mittekuuluvaid osiseid.

TootjaAqara
TootekoodCL-L02D
Hind131,39 €
Hind (km-ta)107,70 €
Tarneaeg2-4 tp
Kogus 5  tk
TransportTASUTA ÜLE EESTI!
ESTO
Telia
LHV

ESTO järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

Telia järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

LHV järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

Saadaval kiiremini

Erksad valged ja 16 miljonit värvi
Aqara T1M laevalgusti on loodud täitma ruumi ereda valge valgusega ja 16 miljoni värviga, olles mitte ainult valgusti allikas, vaid ka teie kodu dekoori keskpunkt. Olgu vajadus leida täiuslik valge lugemiseks või õige värv meeleolu loomiseks, Aqara nutikas laevalgusti vastab kõikidele vajadustele oma võrdlematu mitmekülgsusega.

Dünaamiline RGBIC rõngas gradientefektidega
Astuge maailma, kus valgustus ületab keskpärasust Aqara T1M laevalgusti RGBIC rõngaga. See funktsioon pakub hämmastavaid gradientefekte, värve sujuvalt üle kandes, luues hüpnotiseeriva visuaalse kogemuse. Olgu see õrn päikesetõusu efekt päeva alustamiseks või elav peorežiim, gradientrõngas lisab igale hetkele maagiat.

Erakordne värviedastus Ra90 reitinguga
Kõrge värviedastusindeksiga Ra90 paljastab Aqara nutikas laevalgusti ümbritsevate esemete tõelised värvid. Kogege maailma, kus värvid on elavamad ja realistlikumad. See erakordne värvitruudus tagab, et iga toon kuvatakse selgelt ja täpselt, parandades visuaalset kogemust.

Ehitatud kestma: 11 aastat suurepärast valgustust
Aqara nutikas laevalgusti ei paku ainult esteetilist hiilgust, vaid ka püsivat kvaliteeti. Muljetavaldava 11-aastase elueaga valgustuslahendus lubab pikaajalist usaldusväärsust. Võite usaldada selle püsivat sooritust, muutes selle kindlaks investeeringuks teie nutikodusse.

Saada toode sõbrale