Xiaomi Yeelight valgusriba

Xiaomi 21703 tootepilt
  • Xiaomi 21703 tootepilt 1

Pildid on illustratiivsed. Nendel kujutatud toode võib erineda pakutavast või sisaldada tootekomplekti mittekuuluvaid osiseid.

TootjaXiaomi
Tootekood21703
Hind54,09 €
Hind (km-ta)44,34 €
TarneaegOtsas
TransportTASUTA ÜLE EESTI!

Täiendavad 1 m lindid pakuvad rohkem võimalusi
Yeelight Aurora LED riba komplekti kuuluva 2m saab pikendada veelgi kasutades müügilolevaid täiendavaid 1-meetriseid pikendus linte, et koostada kuni 10m värvilist valgustusriba. Sellised suured LED-riba pikendamise võimalused annavad luua mis tahes kujuga valgustuslindi.

Rõõm, mis kestab
Yeelight Aurora LED-riba saab mugavalt lõigata ja liimida teleri, kapi või diivani alla. Värviline LED-atmosfäär maalib terve teie kodu uutesse värvidesse.

Pikendatav riba õige atmosfääri saavutamiseks
Vajadusel saate osta lisaks 1m pikkust riba. Sõltumata sellest, kas valgustate oma koridori või kaunistate treppe, saab LED riba paigutada teie vajaduste järgi, valgustades teie kodu erksate värvidega.

Looge meeleolu, värvige õhkonda
Värvid võivad peegeldada teie meeleolu. Sõltumata sellest, kas tunnete end pingevabalt või peate keskenduma tööle, aitab Yeelight Aurora meeleolu kohandada, valides just õige värvi.

Kerge sobivus DIY vajaduste rahuldamiseks
Yeelight Aurora riba on piisavalt paindlik, et seda saaks kohandada mis tahes objektiga, mis võimaldab teil teostada kõige keerulisemaid DIY-projekte. Projektide elavdamiseks laske oma kujutlusvõimel lennata. Saate Aurora abil mängulaua kaunistada ja nautida õhkkonda, kus valgus vastab mängude põnevusele.

Mitmed nutikad funktsioonid
Yeelight Aurora riba ühildub nutika hääljuhtimise teostamiseks Google Assistant ja Amazon Alexa keskkondadega ning toetab sisse ja välja lülitamist, heleduse ja stseenide muutmist ja muude funktsioonide murevaba juhtimist. Riba saate sünkroonida ka Yeeight või MiHome rakendustega, mis sisaldavad mugavalt eelseadistatud valgusstseene, näiteks sünnipäeva, filmiõhtu või romantilise õhtusöögi.

Laske valgusel muusika saatel tantsida
Sünkrooni tuled oma lemmikmuusikaga ja vaata, kuidas erksad värvid muutuvad vastavalt laulude rütmile. Ükskõik, kas see on tõsisem üritus või diskopidu, on tuled ideaalne taust muusika täiendamiseks ja aitab luua veelgi rõõmsama keskkonna.

Saada toode sõbrale