Muusikakeskus Panasonic Bluetooth (must)

Panasonic SC-PM270EG-K tootepilt
  • Panasonic SC-PM270EG-K tootepilt 1
  • Panasonic SC-PM270EG-K tootepilt 2

Pildid on illustratiivsed. Nendel kujutatud toode võib erineda pakutavast või sisaldada tootekomplekti mittekuuluvaid osiseid.

TootjaPanasonic
TootekoodSC-PM270EG-K
Hind124,81 €
Hind (km-ta)102,30 €
TarneaegOtsas
TransportTASUTA ÜLE EESTI!

Saadaval kiiremini

Kompaktne süsteem, selgelt hea heli
Tänu ühele sisemisele kõlarile ja kahele eraldi kõlarile on väikesemõõtmelise PM270 heli silmapaistvalt võimas. Kõlaritel on bassipeegeldusavadega 10 cm täissagedusmembraanid, mis suudavad vaevata 20 W stereoheli esitada.

Väike süsteem paljude valikutega
Armastate raadio ja CD lihtsust? Sellisel juhul valige integreeritud stereo FM-tuuneri ja CD-mängijaga PM270. Seadet saab netisaadete või esitusloendite jaoks Bluetooth®-i abil oma mobiiltelefoniga ühendada. USB-ühendus lisab veel ühe kuulamisvaliku.

Voogesitage esitusloendeid juhtmevabalt Bluetooth®-iga
Sisseehitatud Bluetoothi abil saab PM270 esitada nutitelefonist või tahvelarvutist juhtmevabalt heli. Bluetooth Remaster aitab kompenseerida juhtmeta edastuse mugavusele kaotatud helisagedusi ja saavutada kõrgema kvaliteediga heli. Esitusloendite ja netisaadete kuulamine selge ja ruumi täitva heliga on niivõrd nauditav.

Värske disain, paindlikult paigutatav
PM270 õhuke kujustus täiustab iga raamaturiiulit või kapipealset. Eraldi kõlareid saab paigutada vastavalt oma vajadustele ja stereoheli paremaks esitamiseks. Kõik liigne on eemaldatud ja alles on jäänud lihtne ja intuitiivne juhtpind.

Saada toode sõbrale