Juhtmevaba Peakomplekt SteelSeries Nova 7X, must

Steelseries 61565 tootepilt
  • Steelseries 61565 tootepilt 1

Pildid on illustratiivsed. Nendel kujutatud toode võib erineda pakutavast või sisaldada tootekomplekti mittekuuluvaid osiseid.

TootjaSteelseries
Tootekood61565
Hind197,90 €
Hind (km-ta)162,21 €
Tarneaeg2-4 tp
Kogus 5+  tk
TransportTASUTA ÜLE EESTI!
ESTO
Telia
LHV

ESTO järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

Telia järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

LHV järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

Nova akustiline süsteem
Nova akustiline süsteem, mis sisaldab kõrge truudusega draivereid, tagab suurepärase helikvaliteedi, pakkudes kaasahaaravat 360° ruumilist heli ning mängunduses esmakordset parametrilist EQ-d. See tehnoloogia tagab ülima audioelamuse, võimaldades kasutajatel heli täpselt vastavalt enda eelistustele seadistada, mis on eriti oluline mänguritele, kes vajavad täpset heli asukoha tuvastamist.

2.4GHz, Bluetooth või mõlemad
Samal ajal töötavad juhtmevaba ühendused (2.4GHz ja Bluetooth) võimaldavad segada mängu ja mobiilseadme heli. See tähendab, et kasutajad saavad nautida mänguheli, samal ajal kui nad kuulavad muusikat või vastavad kõnedele oma telefonis, mis lisab mugavust ja paindlikkust.

Kauakestev aku
38-tunnine aku kestvus koos USB-C kiirlaadimisega annab 6 tundi kasutusaega pärast vaid 15-minutilist laadimist, mis on oluline eelis pikkadel mängusessioonidel või tööpäevadel.

AI-põhine mürasummutav mikrofon
AI-põhine mürasummutav mikrofon, mis kasutab Sonar ClearCast AI algoritme, summutab ümbritsevaid helisid või meeskonnakaaslaste müra, samuti on peakomplektil Sidetone'i reguleerimise nupp. See tagab, et suhtlus oleks kristallselge ka keskkondades, kus on palju taustamüra.

Xbox ja PC tugi
Mitme platvormi toetav USB-C dongel töötab Xbox One / Series X/S ja PC seadmetega, pakkudes laialdast ühilduvust ilma täiendavate adapteriteta.

Mugav disain
ComfortMAX süsteem tagab reguleeritava sobivuse ning PVD-kattega terasest peapael tagab vastupidavuse ja mugavuse ka pikaaegsel kandmisel. Täpne asukoha tuvastamine on kriitilise tähtsusega mänguritele, et vaenlase asukoht oleks tuvastatud juba enne nende nägemist, ja Sonari läbimurde helitehnoloogia just seda võimaldab.

Saada toode sõbrale