Xiaomi Smart Band 8, kuldne

Xiaomi 46719 tootepilt
  • Xiaomi 46719 tootepilt 1
  • Xiaomi 46719 tootepilt 2
  • Xiaomi 46719 tootepilt 3
  • Xiaomi 46719 tootepilt 4
  • Xiaomi 46719 tootepilt 5

Pildid on illustratiivsed. Nendel kujutatud toode võib erineda pakutavast või sisaldada tootekomplekti mittekuuluvaid osiseid.

TootjaXiaomi
Tootekood46719
Hind50,50 €
Hind (km-ta)41,39 €
TarneaegOtsas
TransportTASUTA ÜLE EESTI!

Saadaval kiiremini

AMOLED värviline ekraan
Naudi selget ja eredat vaatamiskogemust otse oma randmel. Xiaomi Smart Band 8 pakub kvaliteetset ekraani, mis on ideaalne igapäevaseks kasutamiseks ja sporditegevuseks.

Mugav disain
Kõrgem värskendussagedus tagab ülisujuva kogemuse kaasahaaravate juhtnuppude ja sõrmeliigutustega. Sujuv automaatne heleduse reguleerimine koos täpse keskkonna kohanemisega. Iga kord, kui tõstate randme üles, kohandub heledus tasemele, mis sobib teie silmadele optimaalselt.

Südame löögisageduse monitor
Ole kursis oma südame tervisega. See nutikas käevõru jälgib Sinu südame löögisagedust reaalajas, aidates Sul mõista oma füüsilist seisundit ja treeningu intensiivsust.

Une jälgimine
Hea une kvaliteet on oluline Sinu üldise tervise jaoks. Xiaomi Smart Band 8 jälgib Sinu une kvaliteeti, andes Sulle ülevaate oma une sügavusest ja kestusest.

Veekindlus kuni 50m
Olenemata sellest, kas ujud basseinis või jooksed vihmas, on Xiaomi Smart Band 8 disainitud vastu pidama. Veekindel kuni 50 meetrit, see on ideaalne kaaslane igasuguseks tegevuseks.

Väljendage oma ainulaadset stiili
Rohkem kui 200 uut trendikat kella ekraani kujundust koos eksklusiivsete AOD-ekraanidega pakuvad pidevat moeinspiratsiooni allikat. Laia valiku rihmade, rippuvate tarvikute ja ka ametlike sobivate motiivide hulgast leiate alati oma stiilile sobiva unikaalse kombinatsiooni.

Kiire laadimine ja eriti pikk aku kasutusaeg
Tänu täiustatud kiirlaadimisele saab nutika käevõru täis laadida vaid ühe tunniga. Tavakasutusel pikeneb aku kestvus 16 päevani, AOD režiimis aga kuni 6 päeva. See saadab teid hea meelega teie igapäevastes tegemistes.

Saada toode sõbrale