Hair dryer Valera Vanity Comfort Hot pink

Valera VA8601 tootepilt
  • Valera VA8601 tootepilt 1
  • Valera VA8601 tootepilt 2
  • Valera VA8601 tootepilt 3
  • Valera VA8601 tootepilt 4

Pildid on illustratiivsed. Nendel kujutatud toode võib erineda pakutavast või sisaldada tootekomplekti mittekuuluvaid osiseid.

TootjaValera
TootekoodVA8601
Hind105,10 €
Hind (km-ta)86,15 €
Tarneaeg2-4 tp
Kogus 5+  tk
TransportTASUTA ÜLE EESTI!
ESTO
Telia
LHV

ESTO järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

Telia järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

LHV järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

Pika tööeaga DC-PRO mootor
Ülikerged DC-PRO mootorid on alalisvoolumootorite uus põlvkond. VALERA professionaalsete föönide eksklusiivne ventileerimistehnoloogia tagab, et DC-PRO mootorite õhuvool on väga tugev ja väga sarnane traditsioonilistele, kuid raskematele vahelduvvoolumootoritele. See võimaldab kasutada õhukesi, professionaalseks kasutamiseks mõeldud stiliseerimisotsakuid. Mootori eeldatav keskmine tööiga on ligikaudu 1200 tundi.

Ioonhooldus tegelike ioonide generaatoriga
Negatiivse laenguga ioonid on osakesed, mida võib õhust leida pärast äikest, kui õhk on puhtam. VALERA seadmetel on IOONI funktsiooni generaator, mis toodab tuhandeid negatiivseid ioone. Need aitavad säilitada juuste niiskustasakaalu. Juuste korralik niisutatus taastab juukseid ning muudab need pehmemaks ja kergemini kammitavaks. Negatiivselt laetud ioonid aitavad vähendada juuste staatilist elektrit, lendlemist ja soovimatuid lokke.

Värvikaitse
VALERA seadmeid eristab COLORCARE, mis sobib just värvitud juustele. Juuksed püsivad värvitud ja säravad ning nende loomulik niiskustasakaal säilib ja seda tänu kolmele peamisele omadusele:
• NEGATIIVSETE IOONIDE tootmine ioonigeneraatori ja/või keraamilise turmaliintehnoloogia kaudu, mis aitab juustel säilitada täielikku niiskustasakaalu.
• EI STRESSILE! Tippkvaliteet ka kõige madalamal temperatuuril - tänu kiiremale õhuvoolule saab juukseid kiiremini fööniga kuivatada ka jahedamal temperatuuril. 
• hõlpsalt kasutatav TEMPERATUURI HALDAMINE personaliseeritud temperatuuri reguleerimiseks.

Saada toode sõbrale