Kuivati Bosch

BOSCH WTU8769SSN tootepilt
  • BOSCH WTU8769SSN tootepilt 1
  • BOSCH WTU8769SSN tootepilt 2
  • BOSCH WTU8769SSN tootepilt 3
  • BOSCH WTU8769SSN tootepilt 4
  • BOSCH WTU8769SSN tootepilt 5
  • BOSCH WTU8769SSN tootepilt 6
  • BOSCH WTU8769SSN tootepilt 7
  • BOSCH WTU8769SSN tootepilt 8

Pildid on illustratiivsed. Nendel kujutatud toode võib erineda pakutavast või sisaldada tootekomplekti mittekuuluvaid osiseid.

TootjaBOSCH
TootekoodWTU8769SSN
Hind744,00 €
Hind (km-ta)609,84 €
Tarneaeg1-3 tp
Kogus 5+  tk
TransportTASUTA ÜLE EESTI!
ESTO
Telia
LHV

ESTO järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

Telia järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

LHV järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

Soojuspumba ja isepuhastuva kondensaatoriga kuivatid
Isepuhastuv kondensaator teeb Sulle kaks teenet korraga. Esiteks hoiab see Sinu masina energiatõhusana, eemaldades süsteemist ebemeid. Teiseks vajab masin tänu sellele harvem puhastamist, kuna ebemed kogutakse lihtsasti kättesaadavasse filtrisse. Kaks kärbest ühe hoobiga!

AutoDry
Pane kuivatisse pesu ja AutoDry kuivatab selle täpselt soovitud tasemele – olgu see siis piisavalt kuiv triikimiseks või täiesti kuiv kappi panekuks. Andurid mõõdavad pidevalt temperatuuri ja niiskustaset, et kaitsta Sinu pesu kõrge temperatuuri ja ülekuivatamise eest. Nii saavutad iga kord ideaalse tulemuse.

AntiVibration-disain
Uuenduslikud AntiVibration-tehnoloogiaga küljeseinad on spetsiaalse disainiga, et pakkuda rohkem stabiilsust ja vähendada optimaalselt vibratsiooni. Täiustatud isolatsioon reguleerib lisaks mürataset, muutes Boschi kuivatid erakordselt vaikseks, nii et neid saab kasutada isegi öösel.

Keskkonnasäästlik gaas
Meie uute soojuspumbaga kuivatite puhul on kasutatud keskkonnahoidlikumat jahutusainet R290. See on kõige keskkonnasäästlikum turul saadaolev looduslik jahutusaine.

SensitiveDrying-süsteem
SensitiveDrying-süsteem kannab Sinu pesu eest täiuslikku hoolt, töödeldes seda igast suunast õrna sooja õhuga. Kaasa aitavad ka trumli pehmed kaarjad labad, mis tagavad, et pesu ei ole kunagi lapikult hunnikus ega saa seega kortsuda. Tulemuseks on õrnalt kuivatatud, mõnusalt pehme ja kohev ning kortsuvaba pesu.

AllergyPlus
Riided, mis ei ole korralikult puhastatud, kannavad sageli allergiat põhjustavaid osakesi, mis võivad nahka ärritada. Seetõttu töötasime välja programmi AllergyPlus, mis aitab vähendada tõhusalt allergeenide hulka ehk Sinu riietele jääb vähem õietolmu osakesi, loomakarvu ja tolmulestasid. See on ideaalne programm allergiate käes kannatajatele ja tundliku nahaga inimestele.

Kuivatusprogramm Quick 40’
Kiire kuivatamine 40 minutiga. Sobib väikesele hulgale sünteetilisest kiust ja õhukesele kangale.

Trumli sisevalgustus
Trumli sisevalgustus võimaldab saada masina sisust täieliku ülevaate.

Saada toode sõbrale