Robottolmuimeja V5X Wet&Dry, Zaco

ZACO 501902 tootepilt
  • ZACO 501902 tootepilt 1

Pildid on illustratiivsed. Nendel kujutatud toode võib erineda pakutavast või sisaldada tootekomplekti mittekuuluvaid osiseid.

TootjaZACO
Tootekood501902
Hind210,40 €
Hind (km-ta)172,46 €
Tarneaeg2-4 tp
Kogus 5+  tk
TransportTASUTA ÜLE EESTI!
ESTO
Telia
LHV

ESTO järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

Telia järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

LHV järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

Parkettpõranda puhastamine
V5x eriline veepaak on varustatud kiibiga, mis võimaldab robotil automaatselt üle minna põrandapesurežiimile niipea, kui veepaak on sisestatud. i-Dropping tehnoloogia reguleerib mopivee sissevoolu ning peatab veevarustuse automaatselt seisma jäämise korral, et kaitsta tundlikke kõvapõrandaid. Rakenduse kaudu saab veekoguse varustamist samuti reguleerida 3 etapis. Tundlike põrandate, nagu näiteks parketi, jaoks on "õrn" seade kõige sobivam.

Suur imemisvõimsus
Sisseehitatud võimas BLDC CyclonePower Gen 2 mootor genereerib nii tugeva imemisjõu, et mitte ainult kõvad põrandad ja vaibad muutuvad uskumatult puhtaks, vaid isegi raskemad osakesed nagu krõpsud või kuiv kassitoit imetakse vaevatult ära. Ühe akulaadimisega suudab V5x puhastada kuni 180 m² eluruumi.

Kui akutase on liiga madal, naaseb tolmuimeja ja põrandapesurobot automaatselt laadimisjaama. Siin käivitub ja peatub V5x ka oma igapäevaseks automaatseks puhastuseks vastavalt seatud ajakavale ning puhastab ka siis, kui Sind pole kodus.

Andurid hoiavad kõigel silma peal
V5x alumine külg on varustatud kukkumisanduritega, mis tuvastavad kõrguste erinevusi, näiteks treppidel. Robot pöördub selles kohas automaatselt ja liigub ettevaatlikult mööda serva, et ka seal põrand põhjalikult puhastada.

Kaugusandurid kaitsevad mööblit kriimustuste eest ja aitavad orienteeruda. See tähendab, et kogu majapidamist ei pea tolmuimeja jaoks kohandama, vaid robot kohandub alati igapäevase olukorraga.

Nutikas kodu ja rakendus
V5x saab käivitada nupuvajutuse või kaugjuhtimispuldi abil ka offline-režiimis, aga ka "ZACOHome" nutitelefoni rakenduse või Alexa ja Google Home hääljuhtimise abil.

Samal ajal saad jälgida ka tarvikute, nagu peenfiltrite asendamise aega. Lisaks veekogusele saab rakenduses reguleerida ka küljeharja kiirust, et vältida jämeda mustuse, näiteks kassiliiva ümberpaiskumist.

Saada toode sõbrale