RØDE Mikrofon RODE NTUSB+

RØDE NTUSB+ tootepilt
  • RØDE NTUSB+ tootepilt 1
  • RØDE NTUSB+ tootepilt 2
  • RØDE NTUSB+ tootepilt 3
  • RØDE NTUSB+ tootepilt 4

Pildid on illustratiivsed. Nendel kujutatud toode võib erineda pakutavast või sisaldada tootekomplekti mittekuuluvaid osiseid.

TootjaRØDE
TootekoodNTUSB+
Hind200,90 €
Hind (km-ta)164,67 €
Tarneaeg2-4 tp
Kogus 3  tk
TransportTASUTA ÜLE EESTI!
ESTO
Telia
LHV

ESTO järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

Telia järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

LHV järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

Saadaval kiiremini

Professionaalne USB mikrofon
RODE NT-USB+ on professionaalne USB mikrofon, mis muudab stuudio kvaliteediga heli salvestamise lihtsaks. Sellel on stuudiokvaliteediga kondensaatorikapsel, mis pakub rikkalikku ja keskendunud salvestust. Selle ultra-madal-müra, kõrge tõusuga Revolution Preamp™ ja kõrge eraldusvõimega analoog-digitaalne konversioon pakuvad uskumatult selget heli.

Mitmekülgne ja kaasaskantav
RODE NT-USB+ sobib suurepäraselt kõigeks alates vokaalide salvestamisest kuni podcastide ja voogedastuseni. Ükskõik, kas oled muusik, voogedastaja, podcasti looja või professionaal, kes töötab kodust, pakub NT-USB+ kõrge eraldusvõimega heli igas rakenduses. See on ka ühilduv nutitelefonide ja tahvelarvutitega, pakkudes kvaliteetset salvestuslahendust, mida saad igal pool kaasas kanda.

Lihtsalt ühenda professionaalse heli jaoks
RODE NT-USB+ abil on professionaalse kvaliteediga heli salvestamine uskumatult lihtne – lihtsalt ühenda see oma arvuti, nutitelefoni või tahvelarvutiga ja oled valmis minema. Soovid oma salvestusi järgmisele tasemele viia? NT-USB+ sisaldab võimsat sisemist DSP-d, mis lisab sinu häälele täiustatud helitöötluse ja efektid.

Kõik-ühes lauaarvuti stuudio
NT-USB+ on varustatud kõigega, mida vajad kohe salvestamiseks, sealhulgas lauaaluse alusega, mis võimaldab mikrofoni ideaalselt paigutada, ja kvaliteetse popfiltriga, mis hoiab sinu salvestused puhtana. Samuti on sellel null-latentsusega kõrvaklappide väljund koos pühendatud helitugevuse ja mix-kontrollidega, nii et saad oma heli selgelt ja viivituseta jälgida.

RØDE Central
RØDE Central on lihtne kasutada lauaarvuti ja mobiilne kaasrakendus NT-USB+ jaoks, mis võimaldab sul avada mikrofoni pardal oleva töötluse, sealhulgas kompressori, müra värava, kõrgsagedusfiltrid ja legendaarse APHEX® Aural Exciter™ ja Big Bottom™. Saad ka seadme püsivara uuendada.

RØDE Connect
RØDE Connect on tasuta podcastide ja voogedastuse tarkvaralahendus, mis on täielikult ühilduv NT-USB+ kasutamisega. RØDE Connect muudab arvutist professionaalse kvaliteediga heli salvestamise või voogedastuse lihtsaks.

RØDE Reporter
RØDE Reporter on mobiilne salvestusrakendus iOS-ile ja Androidile, millel on lihtne ja intuitiivne kasutajaliides. See on täielikult ühilduv NT-USB+ mikrofoniga ja võimaldab avada mikrofoni pardal oleva töötluse.

Saada toode sõbrale