Mikrofon Blue Yeti, hall

Blue 988-000238 tootepilt
  • Blue 988-000238 tootepilt 1

Pildid on illustratiivsed. Nendel kujutatud toode võib erineda pakutavast või sisaldada tootekomplekti mittekuuluvaid osiseid.

TootjaBlue
Tootekood988-000238
Hind146,90 €
Hind (km-ta)120,41 €
Tarneaeg2-4 tp
Kogus 5+  tk
TransportTASUTA ÜLE EESTI!
ESTO
Telia
LHV

ESTO järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

Telia järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

LHV järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

Neli erinevat salvestamisrežiimi
Ette suunatud (cardioid) režiim - täiuslik podcastide, mängude voogedastamise, kõne ja instrumentide salvestamiseks. See režiim salvestab eelkõige helisid, mis kostuvad otse mikrofoni eest, tuues esile rikkalikku ja täiemahulist heli.

Stereorežiim - kasutatakse mõlemat, nii parem- kui ka vasakpoolset, helikanalit, et jäädvustada lai ja autentne helipilt. Sobib eriti hästi näiteks akustilise kitarri või koorilaulu salvestamiseks.

Mitmesuunaline (omnidirectional) režiim - salvestab heli igalt suunalt mikrofoni ümber. Sobib suurepäraselt situatsioonidesse, kus soovid salvestada tõeliselt ruumiliselt kostuvalt heli, nagu näiteks bändi esitus, konverentskõne või mitme osalejaga podcast.

Kahesuunaline (bidirectional) režiim - salvestamine toimub mõlemalt mikrofoni suunalt, nii eest kui tagant. Sobib hästi näiteks duettide või intervjuu salvestamiseks.

Segadusteta seadistamine
Kaasasoleva USB-juhtmega saad mikrofoni lihtsalt pista arvuti USB-pesasse ning peale seda kalibreerida erinvaid sätteid oma operatsioonisüsteemiga. Mugav seadistamine annab Sulle võimaluse alustada kiirelt salvestamisega.

Saada toode sõbrale