LCD kinnitus Vogels Comfort Turn 120º 32-65"

Pole tootepilti

Pildid on illustratiivsed. Nendel kujutatud toode võib erineda pakutavast või sisaldada tootekomplekti mittekuuluvaid osiseid.

TootjaVogel's
TootekoodTVM3423
Hind115,20 €
Hind (km-ta)94,43 €
Tarneaeg2-4 tp
Kogus 5+  tk
TransportTASUTA ÜLE EESTI!
ESTO
Telia
LHV

ESTO järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

Telia järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

LHV järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

Mugav kasutuskogemus
Liiguta oma televiisorit soovitud asendisse vaid ühe sõrmega. TVM 3443 Comfort Full Motion TV seinakinnitus on varustatud One-Finger™ Movement funktsiooniga. Tänu spetsiaalsetele laagritele on seinakinnitus väga sujuv ja kerge liigutada.


Turvaline lukustamine

Televiisori turvaliseks kallutamiseks ja kinnitamiseks on TVM 3443 Comfort Full Motion TV seinakinnitus varustatud unikaalse TiltAnchor™ süsteemiga.


Lihtne paigaldamine

Vogels teeb COMFORT Full-Motion TV seinakinnituse paigaldamise sulle lihtsaks. Komplekt sisaldab puurimisšablooni, kruvisid, Fischer® DuoPower tüüblisid, kaablivööd ja liblikat. Esimese puurimiskohta saab tähistada meie tasuta DrillRight™ AR rakenduse abil ning paigaldusjuhised leiate Kiire paigaldamise juhendist. Lisaks saate vaadata üksikasjalikku juhendit või spetsiaalset paigaldusvideot veebis.


Garanteeritud turvalisus

COMFORT Full-Motion TV seinakinnitusega on sinu televiisor kindlalt kinnitatud. Iga TV seinakinnitus on TÜV sertifitseeritud ja testitud kolmekordselt oma maksimaalse kandevõime ulatuses. Seega on põhjust, miks sinu COMFORT Full-Motion TV seinakinnitusega kaasneb 10-aastane garantii.

Saada toode sõbrale