Kaasaskantav kõlar JBL Charge5, WiFi must

JBL JBLCHARGE5WIFIBLK tootepilt
  • JBL JBLCHARGE5WIFIBLK tootepilt 1

Pildid on illustratiivsed. Nendel kujutatud toode võib erineda pakutavast või sisaldada tootekomplekti mittekuuluvaid osiseid.

TootjaJBL
TootekoodJBLCHARGE5WIFIBLK
Hind255,99 €
Hind (km-ta)209,83 €
Tarneaeg2-4 tp
Kogus 5+  tk
TransportTASUTA ÜLE EESTI!
ESTO
Telia
LHV

ESTO järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

Telia järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

LHV järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

Juhtmevaba Bluetooth ja WiFi striimimine
Ühenda kõlariga juhtmevabalt kuni 2 nutiseadet ning mängi lugusid kordamööda koos sõpradega. Kõlaril on Bluetooth 5.3 tehnoloogia ja WiFi ühendusvõimalus.

14100 mAh akupank ja USB-C

Sisseehitatud liitiumioonaku võimaldab mängida muusikat kuni 20 tundi ning laadida samal ajal nutitelefoni või tahvelarvutit akut läbi USB-C liidese.

AirPlay, ChromeCast, Spofity Connect ja palju muud
Sisseehitatud Wi-Fi koos AirPlay, Alexa Multi-Room Music, sisseehitatud Chromecast ja Spotify Connect funktsioonidega - kuula kõike muusikat, mida armastad. JBL Charge 5 Wi-Fi pakub sujuva avatud voogedastuse ökosüsteemi lihtsust ja paindlikkust, toetades laia valikut teenuseid. Voogedasta muusikat läbi AirPlay, Alexa Multi-Room Music, sisseehitatud Chromecast ja Spotify Connect. Naudi kõiki oma lemmik audio sisu, Interneti-raadiot ja podcaste.

Universaalne kaasaskantav kõlar siseruumides ja väljas kuulamiseks
JBL Charge 5 Wi-Fi enesereguleeruv funktsioon tuvastab kõlari asukoha kahe sisseehitatud mikrofoni abil, optimeerides helikvaliteeti, et pakkuda parimat võimalikku kuulamiskogemust sõltumata sellest, kus kõlar asub - toas või vabas õhus.

IP67 veekindlus
Ära muretse vihma ega niiskuse pärast. Charge 5 kõlari võib isegi vette sukeldada.

JBL One Rakendus
JBL One Rakendus - kohanda ekvalaiserit ja kontrolli kõiki oma ühilduvaid JBL Wi-Fi kõlareid. JBL One rakendus aitab sul hõlpsasti seadistada Charge 5 Wi-Fi kõlari, isikupärastada seadeid ja sirvida integreeritud muusikateenuseid, et leida oma uus lemmiklugu.

Keskkonnasõbralik valik
Öko-sõbralikud taaskasutatud materjalid ja pakend - tee oma kuulamiskogemus natuke rohelisemaks. JBL Charge 5 Wi-Fi kõlar kasutab taaskasutatud plastikut ja kõlari võre jaoks taaskasutatud kangast. Lisaks on see pakendatud öko-sõbralikku, FSC-sertifikaadiga paberist pakendisse, mis on trükitud sojatindiga.

Saada toode sõbrale