Samyang AF 50mm f/1.4 II objektiiv Sonyle

Samyang F1211106102 tootepilt
  • Samyang F1211106102 tootepilt 1

Pildid on illustratiivsed. Nendel kujutatud toode võib erineda pakutavast või sisaldada tootekomplekti mittekuuluvaid osiseid.

TootjaSamyang
TootekoodF1211106102
Hind696,30 €
Hind (km-ta)570,74 €
Tarneaeg2-4 tp
Kogus 2  tk
TransportTASUTA ÜLE EESTI!
ESTO
Telia
LHV

ESTO järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

Telia järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

LHV järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

Vaid 420 grammise kaalu ja 88.9 mm pikkusega on see uus objektiiv kergeim ja kompaktseim kõigist valgusjõulistest 50 mm fookuskaugusega Sony FE kaameratele tehtud objektiividest.

Objektiivi optiline disain koosneb 11 elemendist (sh 2 ASP, 3 HR ja 1 ED), mis on jagatud 8 gruppi. Teise põlvkonna uuendused võimaldavad sammu pidada Sony kaasaegsete sensorite nõudmistega – kogu pildiväli on eeskujulikult terav ja kontrastne. Üheksa lamelliga diafragma loob meeldivalt hägused fookusest väljas olevad alad

Objektiivis kasutatav Samyangi Linear STM teravustamismootor saab suurte ja raskete läätsekomplektide täpse ja kiire liigutamisega suurepäraselt hakkama ning teeb foto- ja videograafide töö enneolematult sujuvaks.

Objektiivi küljelt leiate lüliti, mille abil on võimalik teravustamisrõngast kasutada näiteks avaarvu muutmiseks. Järgnevate tarkvarauuendustega on kasutajal võimalik Samyang Lens Stationi abil omistada sellele lülitile ka teisi funktsioone.

Sarnaselt hiljuti esitletud AF 24-70 f/2.8 FE suumobjektiivile, on ka 50 mm II teravustamisrõngas hästi käes püsiva mikrotekstuuriga kummikattega ning tihendid kaitsevad objektiivi tolmu ning ilmastikumõjude eest

Saada toode sõbrale