Sülearv.HP Spectre x360 14-eu0000no, sinine, W11H, SWE

Pole tootepilti

Pildid on illustratiivsed. Nendel kujutatud toode võib erineda pakutavast või sisaldada tootekomplekti mittekuuluvaid osiseid.

TootjaHP
Tootekood9E8Q7EA#UUW
Hind1 646,10 €
Hind (km-ta)1 349,26 €
Tarneaeg1-3 tp
Kogus 5  tk
TransportTASUTA ÜLE EESTI!
ESTO
Telia
LHV

ESTO järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

Telia järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

LHV järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

OLED Ekraan
OLED tehnoloogia, mis valgustab iga pikslit eraldi, pakub sügavamaid musti toone, mis annab rikkalikuma kontrasti, täiustatud värvide sügavuse ja parema energiatõhususe võrreldes tavaliste LED-ekraanidega. OLED-ekraanid on tuntud oma erakordse pildikvaliteedi poolest, pakkudes elavamaid värve ja sügavamaid musti toone.

Wi-Fi 6E ja Bluetooth® 5.3
Wi-Fi 6E ja Bluetooth® 5.3 tagavad kiirema internetiühenduse, parema jõudluse, suurema võrgumahutavuse ja madalama latentsuse kui varasemad versioonid. See võimaldab stabiilsemat ja kiiremat ühendust, mis on oluline nii veebis surfamiseks kui ka faile üles laadides.

Kõik-ühes klaviatuur
Kõik-ühes klaviatuur võimaldab juhtida privaatsust, turvalisust ja meediat nupuvajutusega. Kõik kiirklahvid on ühes kohas, mis võimaldab sujuvat navigeerimist ilma segajateta. Taustavalgustusega klaviatuur võimaldab mugavalt tipida ka hämarates tingimustes või öistel lendudel. Valgustatud klaviatuuriga saab mugavalt tippida ka erinevates valgustingimustes.

Thunderbolt™ 4 koos USB-C 4.0-ga
Uusim Thunderbolt™ lahendus võimaldab seadet laadida või ühendada kuni kaks 4K ekraani ühe kaabli abil, pakkudes kiiret 40Gbps andmeedastuskiirust. See tagab efektiivse ja mitmekülgse ühenduvuse, muutes seadmete ühendamise ja laadimise kiiremaks ja mugavamaks.

Saada toode sõbrale