Sülearv.Acer Nitro 5 16 AN16-41, W11H, ENG

Acer NH.QKBEL.003 tootepilt
  • Acer NH.QKBEL.003 tootepilt 1

Pildid on illustratiivsed. Nendel kujutatud toode võib erineda pakutavast või sisaldada tootekomplekti mittekuuluvaid osiseid.

TootjaAcer
TootekoodNH.QKBEL.003
Hind1 381,41 €
Hind (km-ta)1 132,30 €
Tarneaeg1-3 tp
Kogus 2  tk
TransportTASUTA ÜLE EESTI!
ESTO
Telia
LHV

ESTO järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

Telia järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

LHV järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

Ülivõimsad graafikakaardid
Naudi mängudes ja loomeprotsessides enneolematut kiirust tänu NVIDIA® GeForce RTX™ 40 seeria graafikakaardile, mis on varustatud Ada Lovelace arhitektuuriga. Selle AI-toega kaart tagab ülima jõudluse ja graafika kvaliteedi.


DLSS 3 tehisintellekt

NVIDIA DLSS 3 kasutab AI-tehnoloogiat, et luua lisaks kõrgekvaliteedilisi kaadreid. Neljanda põlvkonna Tensori südamiku ja Optilise Voo Kiirendi abil loob DLSS 3 suurepäraseid ja detailselt esitatud kujutisi.


Ray Tracing tehnoloogia

Ada arhitektuur võimaldab täielikult ära kasutada ray tracing tehnoloogiat, mis simuleerib valguse käitumist reaalses maailmas. Naudi uskumatult detailselt esitatud virtuaalmaailmu.


NVIDIA Max-Q tehnoloogiad

NVIDIA Max-Q on edasijõudnud tehisintellekti toega tehnoloogiate kogum, mis optimeerib süsteemi tõhususe huvides. See võimaldab õhukeste, vaiksete ja võimsate sülearvutite kasutamist.


Sujuv mänguelamus

Kuni 165Hz värskendussageduse ja Advanced Optimus tehnoloogiaga 16-tolline WQXGA ekraan tagab sujuva ja ülimalt kvaliteetse mänguelamuse.


Efektiivne jahutussüsteem

Dual-fan jahutus, topelt-sissevõtted, neljakordne väljatõmme ja vedel metalli kasutamine CPU-l tagavad tõhusa jahutuse ja optimaalse töökindluse.


Võrgu kontroll ja prioriteediseadistused

Killer™ Ethernet E26001 ja Intel® Killer™ Wi-Fi 6 AX1650i võimaldavad sul võrgu üle kontrolli saada ja oma mängudele prioriteeti seada, et saaksid online-mängudes edu saavutada.

Saada toode sõbrale