Noteb.Lenovo IdeaPad Pro 5 16APH8, Hall, W11H, SWE

Lenovo 83AR001YDU tootepilt
  • Lenovo 83AR001YDU tootepilt 1

Pildid on illustratiivsed. Nendel kujutatud toode võib erineda pakutavast või sisaldada tootekomplekti mittekuuluvaid osiseid.

TootjaLenovo
Tootekood83AR001YDU
Hind1 405,10 €
Hind (km-ta)1 151,72 €
Tarneaeg1-3 tp
Kogus 2  tk
TransportTASUTA ÜLE EESTI!
ESTO
Telia
LHV

ESTO järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

Telia järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

LHV järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

Võimas jõudlus
Lenovo IdeaPad Pro 5 Gen 8 sülearvuti kasutab AMD Ryzen™ 7000 seeria protsessoreid ja NVIDIA® GeForce RTX™ 40-seeria graafikat, mis tagavad võimsa jõudluse. Sülearvuti Lenovo AI Engine tehnoloogia reguleerib automaatselt protsessori jõudlust, termilisi omadusi, helisust ja aku eluiga, tagades optimaalse efektiivsuse igas olukorras.

Imeline visuaalne kogemus
16-tolline 2.5K (2560x1600) IPS ekraan pakub suurepärast visuaalide kvaliteeti. 350 nits heledus ja 100% sRGB värvigamma tagavad erakordselt elavad värvid. Ekraani 120Hz värskendussagedus võimaldab sujuvat liikumist, samas TÜV Low Blue Light ja Eyesafe® tehnoloogiad hoolitsevad silmade kaitse ja mugavuse eest.

Nauditav heli
Selle sülearvuti kõlarid pakuvad muljetavaldavat helielamust. Stereo kõlarite süsteem, mille võimsus on 2W x 2, tagab selge ja täpse heli. Kõlareid on täiustatud Dolby® Atmos® tehnoloogiaga, mis loob ruumilise heli, tekitades tunde, nagu oleksid sündmused sinu ümber. See muudab filmide, mängude ja muusika kuulamise tõeliselt kaasahaaravaks ning rikastab su helielamust.

Ühenduvus ja turvalisus
IdeaPad Pro 5 Gen 8 sülearvutil on sisseehitatud FHD 1080p IR-kaamera, mis võimaldab selgeid videokõnesid ja privaatsuse kaitset tänu Privacy Shutter funktsioonile. Lisaks on sellel ka ToF-sensor (Time-of-Flight), mis võimaldab täpset sügavuse mõõtmist ja täiustab näotuvastuse funktsioone. Naudi suurepärast kasutuskogemust, olles kiiresti sisse logitud ja nautides suurepäraseid videokõnesid igal pool.

Kõik vajaminevad liidesed
IdeaPad Slim 5 Gen 8 sülearvutil on Wi-Fi® 6E (11ax 2x2) ja Bluetooth 5.1, mis võimaldavad kiiret traadita ühendust. Lisaks on mitmed standardliidesed, sealhulgas üks USB 3.2 Gen 1 port, üks alati sisse lülitatav USB 3.2 Gen 1 port, üks USB-C® 3.2 Gen 2 port (toetab andmeedastust, Power Delivery 3.0 ja DisplayPort™ 1.4a), üks USB4® 40Gbps port (toetab andmeedastust, Power Delivery 3.0 ja DisplayPort™ 1.4a), HDMI® 2.1 port (kuni 4K/60Hz), neli-ühes mälukaardi lugeja ning kõrvaklappide/mikrofoni kombopesa (3.5mm).

Vastupidav ja usaldusväärne
IdeaPad Pro 5 Gen 8 on ehitatud vastupidavaks, et taluda igapäevast karmi kasutust. Selle vastupidav korpus on läbinud ranged militaarstandardi testid, mis tähendab, et see on valmis vastu pidama igapäevasele kulumisele ja karmidele tingimustele.

Saada toode sõbrale