CommScope Splitteri moodul 1:32 LC/APC 1.8m pigtail OCM8-SP11WLL2-18DB

CommScope 760241983 tootepilt
  • CommScope 760241983 tootepilt 1

Pildid on illustratiivsed. Nendel kujutatud toode võib erineda pakutavast või sisaldada tootekomplekti mittekuuluvaid osiseid.

TootjaCommScope
Tootekood760241983, COMSP11WLL2
Garantii 2 aastat
Hind408,80 €
Hind (km-ta)335,08 €
Tarneaeg3-5 tp
Kogus 5+  tk
TransportTASUTA ÜLE EESTI!
ESTO
Telia
LHV

ESTO järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

Telia järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

LHV järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

 

Need esmaklassilised passiivsed optilised seadmed jagavad ja ühendavad valgust fiiberoptilistes võrkudes. Neid on kolmes suuruses (väike, keskmine ja suur), et sobitada sümmeetrilist jaotussuhet vahemikus 1:2 kuni 1:64.

Nendel moodulitel on ka meie suure jõudlusega 1.8 m LSZH kiudoptilised kaablid, mis on tehases kokku pandud LC- või SC-pistikutega. Suure tihedusega keskkondade jaoks mõeldud OCM8 moodulid on meie väikseimad integreeritud jaotusmoodulid.

Need on virnastatavad ja optimaalse tiheduse ja kaablihalduse tagamiseks paigaldatavad CommScope'i OCSH-K-OCM6/8 riiulisse ja FIST-GR3 Top of Rack riiulisse. Need on saadaval ka sisseehitatud versioonidena, et neid hõlpsalt integreerida mis tahes kiudoptilisse jaotuskeskusesse või BUDI boxidesse

OCM8 on mõeldud kasutamiseks nii sise- kui ka väliskeskkonnas. Seega on nad võrdselt võimelised valgussignaale jaotama ja kombineerima, et pakkuda uut teenust mitmes eluruumis (MDU) kui ka keskkontoris võrgutegevuse jälgimiseks.

Mooduli saab hõlpsasti ka rakendusest eemaldada, ilma et see segaks teisi installitud komponente.Need passiivsed optilised jaoturid võivad teie võrgu levikut positiivselt mõjutada, laiendades võrku, vähendades vajalike kiudude arvu ja säästes juurutamiseks kuluvat aega.Lisaks saab neid vajaduse korral hõlpsasti teie võrku lisada, mis võimaldab teil CapExi kulutusi vajaduseni edasi lükata.

Saada toode sõbrale