DJI RS 3 Pro

DJI CP.RN.00000219.03 tootepilt
  • DJI CP.RN.00000219.03 tootepilt 1

Pildid on illustratiivsed. Nendel kujutatud toode võib erineda pakutavast või sisaldada tootekomplekti mittekuuluvaid osiseid.

TootjaDJI
TootekoodCP.RN.00000219.03
Hind803,89 €
Hind (km-ta)658,93 €
Tarneaeg1-3 tp
Kogus 2  tk
TransportTASUTA ÜLE EESTI!
ESTO
Telia
LHV

ESTO järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

Telia järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

LHV järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

Käepärane vastupidav disain
RS 3 Pro kasutab laiendatud süsinikkiust teljekäsivarsi, pakkudes rohkem tasakaalustamisruumi professionaalsetele kaameratele, nagu Sony FX6 või Canon C70 24-70mm F2.8 objektiiviga. Uus laiendatud alumine kiirvabastusplaat tagab stabiilsema kaamera paigalduse, võimaldades paigaldada objektiivi toe kindlamaks seadistamiseks.


Automaatsed teljelukustused
RS 3 Pro võimaldab sul kiiresti alustada, et mitte ühtegi hetke maha magada. Lihtsalt hoia toitenuppu all ja kolm telge lukustuvad ja laienevad automaatselt, lubades sul sekunditega salvestamist alustada. Ühe nupuvajutusega lukustuvad teljed automaatselt ja sisenevad unerežiimi, muutes liikumised oluliselt tõhusamaks. Hoia toitenuppu all ja see lukustub ja suletub automaatselt.


Suur kandevõime
RS 3 Pro optimeeritud struktuur tagab, et selle kaal jääb samaks kui RS 2, olles vaid 1,5 kg (sisaldab gimbalit, akupulka ja kiirvabastusplaate), kuid selle kandevõime on tugev 4,5 kg, pakkudes võimsat tuge kerges kehas.


Juhtmevaba päästiku juhtimine
Varustatud kahe režiimiga Bluetooth-tehnoloogiaga, võimaldab RS 3 Pro saavutada tõhusa ja usaldusväärse juhtmevaba päästiku juhtimise. Pärast esmast Bluetoothi sidumist saad video ja foto salvestamist juhtida, vajutades salvestusnuppu stabilisaatoril. Eelnevalt sidunud kaamera ühendub automaatselt, säästes aega igakordse kasutamisega.


Intuitiivne režiimivahetus ja suur puutetundlik ekraan
Lihtsalt libistades uut Gimbal Mode Switch'i, saad vahetada Pan jälgimise, Pan ja Tilt jälgimise ning FPV režiimide vahel. FPV režiimi saab kohandada ka 3D Roll 360, Portrait või Custom režiimile, võimaldades sul seadmeid reguleerida ja kiiresti alustada.


Suurepärane LiDAR abiga fookuse süsteem
Fookuse lihtsustamiseks on RS 3 Pro-s kasutusel Ronin 4D LiDAR fookuse tehnoloogia. Uus LiDAR Range Finder (RS) projitseerib 14 meetri kaugusele 43 200 kauguspunkti. See sisaldab ka sisseehitatud kaamerat 30 mm ekvivalendiga fookuskauguse ja laia FOV 70° abil, vastates enamiku stsenaariumide fookusnõuetele. LiDAR fookussüsteem ei sõltu subjekti pinnatekstuurist, mis on eriti kasulik madala valguse tingimustes või keerulistes stsenaariumides.


Aktiivne jälgimine ja koordineeritud salvestamine
Jälgimine pole kunagi olnud täpsem ega reageerivam kui Ronini seeria järgmine põlvkond. AktiivTrack Pro võib otse lugeda pilte LiDAR Range Finderi sisseehitatud kaamerast ilma vajaduseta Ronin Image Transmitteri järele. LiDAR Range Finder kannab ka enesetöötatud kiipi, mis suurendab ActiveTrack Pro arvutusvõimsust üle 60 korra võrreldes Ronin Image Transmitteri ActiveTrack 3.0-ga.


Kooskõlastatud salvestamine
DJI High-Bright Remote Monitor toetab 1080p/60fps otseülekandeid ja ühte saatjat mitme vastuvõtjaga. Kontrollrežiimis saab korraga kasutada kahte vastuvõtjat, et RS 3 Pro gimbalit, fookust ja kaameraparameetreid kooskasutuses kontrollida.

Saada toode sõbrale