Juhtmevaba Peakomplekt Steelseries Nova Pro X

Steelseries 61521 tootepilt
  • Steelseries 61521 tootepilt 1

Pildid on illustratiivsed. Nendel kujutatud toode võib erineda pakutavast või sisaldada tootekomplekti mittekuuluvaid osiseid.

TootjaSteelseries
Tootekood61521
Hind362,21 €
Hind (km-ta)296,89 €
Tarneaeg1-3 tp
Kogus 5+  tk
TransportTASUTA ÜLE EESTI!
ESTO
Telia
LHV

ESTO järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

Telia järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

LHV järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

Topelt ühendus
Topelt USB-ühendused toetavad paljusid platvorme nagu Xbox One, Xbox Series X/S või PC. See funktsioon tähendab suuremat paindlikkust ja ühilduvust, võimaldades kasutajatel lihtsalt vahetada erinevate seadmete vahel ilma täiendavaid adaptereid vajamata. See on mugav lahendus neile, kes naudavad mängimist erinevatel platvormidel.

Nova Pro akustiline süsteem
Nova Pro akustiline süsteem koos kvaliteetsete Hi-Res võimeliste draiverite ja Sonar tarkvaraga pakub kõrglahutusega helikvaliteeti. See helisüsteem on mõeldud audiofiilidele ja tõsistele mänguritele, kes hindavad kristallselget heli ja soovivad oma helikogemust isikupärastada.

Aktiivne mürasummutus
Aktiivne mürasummutuse (ANC) funktsioon koos Läbipaistvusrežiimiga võimaldab kasutajatel blokeerida soovimatu taustamüra või vajadusel keskkonna helisid kuulda. ANC on kasulik kontoritöötajatele või reisijatele, kes vajavad keskendumist, samas kui Läbipaistvusrežiim on mugav funktsioon, kui on vaja olla teadlik oma ümbrusest.

Kaks akut
Kahe akuga süsteem, mida on võimalik kiiresti vahetada, tagab piiramatu mängimisaja. See on eriti oluline pikaajaliste mängusessioonide või intensiivsete tööpäevade korral, kus kasutajad ei pea muretsema aku tühjenemise pärast.

2.4GHz, Bluetooth või mõlemad
Samaaegne 2.4GHz ja Bluetooth heliühenduvus võimaldab mängu ja mobiili audio üheaegset mängimist. See tähendab, et kasutajad saavad kuulata mänguheli ja samal ajal vastata kõnedele või kuulata muusikat oma mobiilseadmest, mis lisab kasutusmugavust.

AI-põhine mürasummutusega mikrofon
AI-põhise mürasummutusega mikrofon, millel on varjatud sissetõmmatav disain, tagab selge suhtluse mängudes või videokonverentsidel, vähendades samal ajal ümbritsevat müra. Varjatud disain tähendab, et mikrofon saab peita, kui seda ei kasutata, pakkudes esteetilisemat välimust ja kaitset.

OLED pult
OLED pult, mis võimaldab otsest kontrolli EQ ja seadete üle, annab kasutajatele täiendava kontrollitaseme oma helikogemuse üle. Selle ekraani kaudu saab lihtsalt muuta heliseadeid, ilma et peaks kasutama arvutit või mobiilseadet, mis on kasulik nende jaoks, kes soovivad kiireid ja lihtsaid kohandusi teha.

Saada toode sõbrale