Klaviatuur Logitech Pro X TKL US (W), valge

Logitech 920-012148 tootepilt
  • Logitech 920-012148 tootepilt 1
  • Logitech 920-012148 tootepilt 2
  • Logitech 920-012148 tootepilt 3

Pildid on illustratiivsed. Nendel kujutatud toode võib erineda pakutavast või sisaldada tootekomplekti mittekuuluvaid osiseid.

TootjaLogitech
Tootekood920-012148
Hind197,10 €
Hind (km-ta)161,56 €
Tarneaeg2-4 tp
Kogus 5  tk
TransportTASUTA ÜLE EESTI!
ESTO
Telia
LHV

ESTO järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

Telia järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

LHV järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

Saadaval kiiremini

Kompaktne disain
Logitech G PRO X TKL Wireless klaviatuur on varustatud pro-inspireeritud tenkeyless (TKL) disainiga, mis on kompaktne ja ideaalne mänguritele, kes eelistavad rohkem lauapinda. Logitech G PRO X TKL Wireless on meisterlikult loodud, et aidata professionaalsetel mängijatel võistlustel domineerida. Sellel klaviatuuril on intuitiivne mängurežiimi juhtimine, vastupidavad kahekihilised PBT-klahvikatted ja standardne klahvistikudisain 3P ühilduvuse tagamiseks. Lisaks pakub see mitmekülgseid ühendusvõimalusi LIGHTSPEED, Bluetoothi ja USB kaudu, mis võimaldavad kiiret ja paindlikku seadistust igas mängukeskkonnas.

RGB valgustus
LIGHTSYNC RGB valgustus võimaldab kasutajatel kohandada klaviatuuri valgustust vastavalt oma mängustiilile või süsteemi esteetikale, pakkudes samal ajal dünaamilist valgustust, mis reageerib mängutegevusele reaalajas​​.

Juhtmevaba ühenduvus
See juhtmevaba klaviatuur pakub mitmeid ühendusvõimalusi, sealhulgas LIGHTSPEED ja Bluetooth, mis võimaldavad mängijatel valida endale sobivaima ühenduse tüübi. LIGHTSPEED tagab usaldusväärse ja viivituseta ühenduse, mis on eriti oluline konkurentsivõimelistes mängudes, samas kui Bluetoothi ühendus võimaldab hõlpsat lülitumist erinevate seadmete vahel. Klaviatuur võimaldab kuni 50 tundi mänguaega ühe laadimisega ja pakub 10 meetri ulatuses juhtmevaba ühenduvust, tagades mängijatele piisavalt liikumisvabadust ja mugavust pikaajalistel mängusessioonidel.

Kiire reageerimisaeg
1 ms reageerimisaeg tagab, et iga klahvivajutus registreeritakse ja edastatakse süsteemile viivitamatult, mis on kriitilise tähtsusega intensiivsetes mängudes, kus iga millisekund loeb​.

Saada toode sõbrale