Tõukeratas Segway Ninebot D38E

Segway tootepilt
  • Segway tootepilt 1
  • Segway tootepilt 2
  • Segway tootepilt 3

Pildid on illustratiivsed. Nendel kujutatud toode võib erineda pakutavast või sisaldada tootekomplekti mittekuuluvaid osiseid.

TootjaSegway
Hind525,30 €
Hind (km-ta)430,57 €
TarneaegOtsas
TransportTASUTA ÜLE EESTI!

Saadaval kiiremini

350 W mootor koos nelja sõidurežiimiga
Ninebot KickScooter D38E'l on jõuline 350 W mootor, mis võimaldab kiiret ja sujuvat sõitu. Mootoril on neli kiiruserežiimi: Walk (kõndimine), Eco (öko), Standard (tavaline) ja Sport, mis võimaldavad valida sõiduks sobiva kiiruse vastavalt vajadusele. Walk režiimis saab tõukeratast kasutada jalakäijana kõndimiseks, Eco režiimis säästab aku energiat pikema sõidu jaoks, Standard režiim on ideaalne igapäevaseks sõiduks ja Sport režiim võimaldab sõita maksimaalsel kiirusel ja tunda adrenaliini. Need erinevad kiiruserežiimid muudavad Ninebot KickScooter D38E ideaalseks elektritõukerattaks nii lühikeste kui ka pikemate vahemaade jaoks, vastavalt sõitja vajadustele ja eelistustele.

Suur 367Wh aku, kuni 6,5 tundi laadimist
Tõukeratas on varustatud suure 367 Wh aku mahuga, mis võimaldab sõita ühe laadimisega kuni 38 km. See tagab tõukerattale pika sõiduaja ja piisavalt energiat, et läbida pikemaid vahemaid ilma laadimispausi tegemata. Aku täislaadimine võtab aega umbes 6,5 tundi. 

10'' õhkrehvid
KickScooter D38E-l on 10-tollised õhkrehvid, mis tagavad sujuva sõidu erinevatel teepindadel. Õhkrehvid pakuvad paremat vedrustust ja tagavad, et lööke ja raputusi on vähem tunda. Lisaks tagavad õhkrehvid parema haardumise teepinnaga ja aitavad vältida libisemist, mis suurendab sõiduohutust ja mugavust.

IPX5 ilmastikukindel disain
Tõukerattal on IPX5 ilmastikukindel disain, mis tähendab, et tõukeratas on kaitstud vee ja tolmu eest. See tagab, et tõukeratas saab hakkama erinevate ilmastikutingimustega ja sobib hästi kasutamiseks nii vihmase kui ka päikesepaistelise ilmaga.

Sisseehitatud ekraan näitab kiirust, akustaatust ja hetke sõidurežiimi
Sisseehitatud ekraan kuvab sõidu ajal olulist infot. Ekraan näitab sõidukiirust, aku taset ja valitud sõidurežiimi. See teave on sõidu ajal hõlpsasti jälgitav ning aitab juhil hinnata sõidu kestvust ja vajadust aku laadimise järele. Sisseehitatud ekraan muudab Ninebot KickScooter D38E sõitmise lihtsamaks ja mugavamaks.

Ninebot äpp iOS ja Android jaoks
Ninebot KickScooter D38E-ga saab ühendada Ninebot äpi, mis on saadaval nii iOS- kui ka Android-platvormidel. Rakendus võimaldab juhil saada täiendavat teavet sõidu kohta, kontrollida aku taset ja sõidu ajal teha seadistusi nagu tippkiiruse ja tuled. Ninebot äpp teeb Ninebot KickScooter D38E kasutamise veelgi mugavamaks ja juhtimise hõlpsamaks.

Saada toode sõbrale