Int.jahekapp, Liebherr, 178cm

Pole tootepilti

Pildid on illustratiivsed. Nendel kujutatud toode võib erineda pakutavast või sisaldada tootekomplekti mittekuuluvaid osiseid.

TootjaLiebherr
TootekoodIRE5100-20
Hind1 182,90 €
Hind (km-ta)969,59 €
Tarneaeg1-3 tp
Kogus 2  tk
TransportTASUTA ÜLE EESTI!
ESTO
Telia
LHV

ESTO järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

Telia järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

LHV järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

EasyFresh
Turu-värskuse garantii oma kodus on meie EasyFresh-sahtel. Olgu selleks siis pakendamata köögiviljad või puuviljad - see tagab kõigele optimaalse hoiustamise. Tänu õhukindlale sulgumisele põhjustab toit sahtli niiskuse tõusu. See hoiab toitu pikka aega värskena.

Puutetundlik ekraan 
Puutetundlik ekraan võimaldab lihtsat ja intuitiivset seadme kasutust. Kõik funktsioonid on ekraanil selgelt paigutatud. Näiteks õrnalt sõrmega koputades saad hõlpsalt valida funktsioonid või kontrollida oma külmkapi hetke temperatuuri.

Ruumi küpsetusplaadile
Kas soovid kodus küpsetatud puuviljakooki värskena hoida? Või äkki pitsa, mida hiljem edasi küpsetada? Kui jah, siis libista lihtsalt oma küpsetusplaat külmikusse - selles on piisavalt ruumi küpsetusplaadi jaoks. Tõeliselt mugav - küpsetusplaadi sisse ja välja libistada, kui uks on avatud 90° nurga all.

Ülivaikne 
Shhh - kuula tähelepanelikult. Sinu Liebherr on nii vaikne, et selle kuulmiseks pead oma kõrvu pingutama. Kuidas see saavutatakse? Kõik jahutuskomponendid, nagu kompressorid, ventiilid, ventilaatorid ja aurustid on optimeeritud ja üksteisega ideaalselt kohandatud. See tähendab, et kuuled oma köögis ainult seda, mida kuulda soovid.

LED-laevalgusti
LED-laevalgustus valgustab sisemust ülalt, pakkudes head ülevaadet Sinu toidust. Veel üks eelis: LED-id paiknevad klaasriiulite ees nii et isegi täis külmkapp on hästi valgustatud.

Puhta õhu aktiivsöefilter
Mõne toidu lõhn on mõnikord vähem meeldiv, kuid see pole Sinu Liebherri jaoks mingi probleem. Tänu FreshAir aktiivsöefiltritele on külmiku sisemuses alati värsket õhku. Filter asub ventilaatori korpuses otse õhuvoolu peal ja neutraliseerib lõhnu nii palju kui võimalik. Ekraan tuletab Sulle filtri vahetmaist meelde.

SmartDeviceBox-valmidus
Kas soovid olla nutika kodu tulevikuks valmis? Sinu Liebherr aitab hea meelega. Saad selle kaasajastada SmartDeviceBoxiga, mis ühendab Sinu Liebherri Internetiga. SmartDeviceBoxi saab installeerida vaid mõne sammuga ja see avab Sulle kogu digitaalsete võimaluste maailma.

Saada toode sõbrale