Int.ahi Electrolux, must

Electrolux EOD3C70TK tootepilt
  • Electrolux EOD3C70TK tootepilt 1

Pildid on illustratiivsed. Nendel kujutatud toode võib erineda pakutavast või sisaldada tootekomplekti mittekuuluvaid osiseid.

TootjaElectrolux
TootekoodEOD3C70TK
Hind396,60 €
Hind (km-ta)325,08 €
Tarneaeg1-3 tp
Kogus 5+  tk
TransportTASUTA ÜLE EESTI!
ESTO
Telia
LHV

ESTO järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

Telia järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

LHV järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

SteamBake, teie kodune pagaritöökoda
Auru lisades saate 600-seeria SteamBake ahjuga valmistada maitsvaid muffineid ja täiuslikke pirukaid oma kodus. Lisaks nautige ühtlaste küpsetustulemustega grillkana, lasanjet ja kala. Vaid nupuvajutuse abil on tulemuseks krõbedad koorikud ja kohev sisu.

Katalüütiline puhastamine – isepuhastuv ahi
Meie katalüütiline puhastustehnoloogia tähendab, et saate kogunenud rasva ja toidujääkidega hüvasti jätta. Isepuhastuv tehnoloogia käivitub automaatselt, kui ahi jõuab temperatuurini 250 °C. Nüüd on ahju puhastamine lihtne.

Täpsed seaded meie LED-ekraaniga taimeri abil
Meie LED-ekraaniga taimeri abil on lihtne oma roogi jälgida. Seadke täpseid küpsetusajad ja jälgige toitu valmimise ajal toiduanduri abil. Mugav kontrollivõimalus laseb teil suunata kogu oma tähelepanu kulinaarse loomingulisuse vallapäästmisele.

Kiire, tõhus ja ühtlane toiduvalmistamine
Ühtlase küpsetamise süsteem tsirkuleerib kuumuse läbi ahju, tagades toidu küpemise nii, et roa pööramise vajadus puudub. Meie tehnoloogia tähendab, et teie ahi soojeneb kiiremini, säästes teie aega ja energiat.

Mitmetasandiline küpsetamine – täiuslik ühtlus
Nautige ühtlast küpsetamist mitmetasandilise küpsetamise abil. Täiendav ringküttekeha tähendab, et saate ühtlaselt küpsetada kahe tasandi ulatuses. Suurepärane glasuuriga küpsiste ja luksuslike pirukate valmistamiseks.

Saada toode sõbrale