Integreeritav jahekülmik Whirlpool ARG18081

Whirlpool ARG18081 tootepilt
  • Whirlpool ARG18081 tootepilt 1
  • Whirlpool ARG18081 tootepilt 2
  • Whirlpool ARG18081 tootepilt 3
  • Whirlpool ARG18081 tootepilt 4
  • Whirlpool ARG18081 tootepilt 5
  • Whirlpool ARG18081 tootepilt 6

Pildid on illustratiivsed. Nendel kujutatud toode võib erineda pakutavast või sisaldada tootekomplekti mittekuuluvaid osiseid.

TootjaWhirlpool
TootekoodARG18081
Hind572,30 €
Hind (km-ta)469,10 €
TarneaegOtsas
TransportTASUTA ÜLE EESTI!
6th Sense Säästke energiat, säilitage värskus. Ainulaadne 6th SENSE tehnoloogia tagab traditsiooniliste külmikutega võrreldes toidu välimuse ja maitse kauem värskena püsimise.
Freshcontrol - Kauem värskem. 6th SENSE FreshControl tehnoloogia jälgib pidevalt temperatuuri ja niiskust külmikus, luues ideaalsed tingimused toidu säilitamiseks ning pikendades säilitusaega kuni 4 korda.
Energiasääst Temperatuuri ülikiire taastamine. Uuenduslik EnergySaving tehnoloogia tagab temperatuuri ülikiire taastamise, kindlustades nii madala energiatarbe ja kauem kestva värskuse.
Antibakteriaalne filter - Suurem hügieenilisus suurema meelerahu tagamiseks. See maailma juhtiva antibakteriaalsete lahenduste tootja Microbaniga koostöös valmistatud filter hoiab ära bakterite vohamise ja aitab eemaldada külmikust ebameeldivaid lõhnu. See tarvik on saadaval nii sisseehitatavatele kui eraldiseisvatele seadmetele.
Elektrooniline juhtsüsteem - Absoluutselt perfektne talitlus. Sellel Whirlpooli külmikul on elektrooniline juhtsüsteem, mis tagab parameetritele alati korrektsed sätted, kindlustades nii laitmatu talitluse ja temperatuurikontrolli.
Ventilatsioon - Sellel Whirlpooli külmikul on ventilaator, mis tagab seadmes sujuva ja ühtlase õhuvoolu parema ventilatsiooni kindlustamiseks.
Külmikul on lisaks muudetava avamissuunaga uks, klaasriiulid, pudelieraldaja, veiniriiul ehk pudelirest ning jahutussahtli vahesein. Külmkappi on võimalik sobitada Whirlpool sügavkülmikuga - saades tulemuseks Side-By-Side stiilis külmiku. 

Energiaklass:
F
Aastane energiakulu, kWh:
143
Müratase, dB:
35
Müraklass:
B
Külmiku maht, L:
314
Automaatne külmikuosa sulatus:
+
Uste arv:
1
Elektrooniline temperatuuri näit:
+
Antibakteriaalne süsteem:
+
Pudeliriiul:
+
Vahetatav uste poolsus:
+
Ukse kinnitus siinidel:
+
Külmiku kõrgus, mm:
1771
Külmiku laius, mm:
540
Külmiku sügavus, mm:
545

Saada toode sõbrale