Mikrofon Blue Snowball ICE, must

Blue 988-000172 tootepilt
  • Blue 988-000172 tootepilt 1

Pildid on illustratiivsed. Nendel kujutatud toode võib erineda pakutavast või sisaldada tootekomplekti mittekuuluvaid osiseid.

TootjaBlue
Tootekood988-000172
Hind76,49 €
Hind (km-ta)62,70 €
Tarneaeg2-4 tp
Kogus 5+  tk
TransportTASUTA ÜLE EESTI!
ESTO
Telia
LHV

ESTO järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

Telia järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

LHV järelmaksu kalkulaator

Tähelepanu! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

Salvesta oma hääl vapustava kvaliteediga
Heli salvestamine on arvuti sisseehitatud mikrofoniga on riskantne tegevus, kuna selle kvaliteedis ei saa sa kunagi sajaprotsendiliselt kindel olla. Asnduseks on aga tunuduvalt võimekam Snowball iCE - see on kiire, lihtne ja usaldusväärne vahend, mis tagab tõeliselt hea kvaliteediga helisalvestuse kõikide sinu projektide ning tegevuse tarbeks. Selle kohandatud salvestamismeetod muudab heli kristallselgeks ning sellise kvaliteedi vastu ei saa ühegi arvuti integreeritud mikrofon. Ette suunatud salvestamisala muudab selle üheks kõige mitmekülgsemaks USB ühendusega mikrofoniks.

Kvaliteetne heli Skype'i, Twitchi ja teiste teenuste jaoks
Snowball iCE on Skype'i poolt sertifitseeritud selgusega. Kui sa sooritad intervjuusid läbi Skype'i, voogedastad oma mänguoskusi teenuses Twitch või hoiad sooja suhet kaugete sõpradega teiselpool maakera, kuulevad teised sind alati kõvasti ja selgelt.

Paranda oma heliprojektide kvaliteeti
Hea ja usaldusväärne mikrofon on kvaliteetsete tulemuste allikaks. Oma järgmise projekti jaoks vali Snowball iCE ja sinu kasutuses on tõeline kasutamismugavus ning mitmekülgsus. CD-kvaliteediga salvestusi saad lisada oma YouTube'i, SoundCloudi ja mujalegi. Loo podcaste ja jutustust koduvideote peale, lindistada erinevaid instrumente, vokaale ning kasvõi tervet bändi.

Kasuta oma lemmiktarkvaraga
Snowball iCE aitab sulle oma erinevate projektide koostamise muuta mugavamaks ja lihtsamaks. See töötab koos iga tarkvara ja arvutiga - lihtsalt ühenda sobiva seadmega ja alusta. Sul pole isegi vaja eraldi draivereid. Ära lase oma loovusehetkel kaduda vaid alusta kiirelt ja lihtsalt, et viia oma parimad mõtted ellu!

Saada toode sõbrale